Superieure energie-efficiëntie
Voor doe-het-zelvers
Grote voorraad

EPS-bouwblokken, vervaardigd uit geëxpandeerd polystyreen, vormen een revolutionaire oplossing in de bouwindustrie. Deze lichtgewicht, maar uiterst duurzame blokken van Seurobric uit Gullegem bieden uitstekende isolerende eigenschappen en zijn ideaal voor een breed scala aan zelfbouwtoepassingen. Bouwblokken uit polystyreen, zoals die van ons, staan bekend om hun veelzijdigheid en energie-efficiëntie, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Bent u geïnteresseerd in het transformeren van uw bouwproject?

Contacteer ons

 

Waarvoor kunt u onze EPS-bouwblokken gebruiken?

Onze EPS-bouwblokken zijn perfect geschikt voor het optrekken van buitenmuren en binnenmuren, dankzij hun uitstekende thermische eigenschappen die bijdragen aan een verlaagd energieverbruik. De blokken zijn niet alleen gemakkelijk te hanteren en te installeren als u zelf bouwt, maar bieden ook een superieure geluidsisolatie. Gebruikmakend van EPS-bouwpanelen, kunt u een comfortabele woon- of werkomgeving creëren die zowel kostenefficiënt als duurzaam is. Bovendien reduceren onze zelfbouwkits de fysieke belasting tijdens het bouwproces aanzienlijk door hun lichte gewicht.

 

De verschillende soorten EPS-constructieblokken

Naast de standaard EPS-bouwblokken bieden wij ook:

Onze EPS-constructieblokken zijn beschikbaar in verschillende formaten en dichtheden, zodat ze geschikt zijn voor zowel dragende muren als voor niet-dragende partities. Voor specifieke eisen, zoals extreme weerstand tegen vocht, hebben we EPS-bouwmodules ontwikkeld, die zorgen voor extra bescherming en een langere levensduur van uw project.

 

Contacteer ons vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het transformeren van uw bouwproject met onze hoogwaardige EPS-bouwmodules? Wij staan klaar om u te ondersteunen met onze EPS-bouwpanelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze EPS-constructieblokken uw bouw sneller, energiezuiniger en kosteneffectiever kunnen maken. Wacht niet langer en start uw project met het EPS-materiaal van Seurobric, waar innovatie en kwaliteit hand in hand gaan.